MMO`DAN GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Kasım 2012

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz COŞKUN makamında, Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulunca ziyaret edildi.

 Ziyarette, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz COŞKUN, çok hızlı gelişen ve büyüyen kentimize paralel olarak, Üniversitemizin de geliştiğini, çok kısa sürede ülkemizdeki saygın üniversitelerin arasında yerini aldığını ve bu gelişimin artarak devam edeceğini belirtti. Üniversitemizin ilk kurulan bölümünün Makine Mühendisliği Bölümü olduğunu ve bu nedenle Makina Mühendisleri Odası ile ilişkileri çok önemsediklerini belirten COŞKUN, bu dönem yeni bir uygulama olan İntörn Mühendislik Eğitimi konusuna değindi. Tıp Fakültelerinde uygulanan İntörn Eğitim Sistemindeki uygulamaları, mühendislik eğitiminde yeni bir model olarak uygulamaya başladıklarını, İntörn Mühendislik Eğitimi adı altında mühendislik fakülteleri son sınıf öğrencilerine, son dönemlerinde bir endüstri kenti olan Gaziantep`in sanayi kuruluşlarında tam zamanlı olarak çalışma imkânı sunacaklarını ve bu şekilde öğrencilerin hayata ve işe daha hazır bir şekilde mezun olacaklarını söyledi.

MMO Gaziantep Şube Başkanı Başar KÜÇÜKPARMAK ise üzerlerine düşen görev ve sorumluluk bilinci ile uzun yıllardır, Üniversite ve Oda ilişkilerini çok önemsediklerini, mesleğimizi ilgilendiren tüm etkinliklerde karşılıklı destekler sunduklarını, öğrenci üyelerimize yönelik mesleği tanımaları ve mesleki gelişimlerine katkı sağlanması amacı ile teknik konularda seminerler ve teknik eğitimler düzenlediklerini, kentimizdeki sanayi kuruluşlarına teknik geziler düzenlediklerini, her yıl sanayimizdeki işletmeler ile iletişime geçerek, bir çok öğrencimize yaz stajı olanağı sağladıklarını, öğrenciler arasında sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Çalışmalarda başarı dilekleri ile toplantı sonuçlandırıldı.

 

MMO Gaziantep Şube

Basın Birimi