MMO GAZİANTEP ŞUBE 11. DÖNEM GENEL KURUL VE SEÇİMLERİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

08 Ocak 2016

Şubemiz 11. Genel Kurul ve Seçimleri, 16-17 Ocak 2016 tarihlerinde Şube Hizmet Binamızda gerçekleşecek.

Tüm üyelerimizi Şubemizin Genel Kuruluna ve Seçimlerine katılmaya davet ediyoruz

Değerli Üyelerimiz,

Ülkemizin birçok sorunla dolu bu sancılı sürecinde, şubemizin de içinde yer aldığı meslek odalarımız, Genel Kurullarına hazırlık yapıyor.

Demokrasimizin tüm kurum ve kurullarının çeşitli iktidar hesaplarıyla sorumsuzca yıpratıldığı ve susturulmaya çalışıldığı, meslek örgütlerimize yönelik çeşitli hesapların açıkça görülür olduğu bu günlerde mühendis ve yurttaş sorumluluğuyla katılacağınız Şube Genel Kurul ve Seçimleri, Odamızın ve Şubemizin daha güçlü bir kurumsal yapıyla yoluna devam etmesine katkıda bulunacaktır.

Şube Genel Kurulu ve Seçimleri 16-17 Ocak 2016 tarihlerinde Şube Hizmet Binamızda yapılacaktır. Tüm üyelerimizi, Şube çalışmalarımızın geliştirilmesine yönelik görüş ve önerilerini dile getirmek ve yeni dönem yönetim kurulunu seçmek üzere Şube Genel Kurulu`na ve Seçimlerine katkı ve katılımda bulunmaya davet ediyoruz.

Saygılarımızla.

10. Dönem Şube Yönetim Kurulu