EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN MMO’YA ZİYARET...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

23 Şubat 2016

 Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan GÜLVEREN, 22 Şubat 2016 tarihinde Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Yönetim Kurulu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, İl Emniyet Müdürü Erhan GÜLVEREN, Gaziantep ilinin çok hızlı ve kısa sürede büyüyen ve gelişen bir il olduğunu, buna bağlı olarak da Gaziantep`te emniyet olarak yapılacak birçok çalışma gerektiğini, bu çalışmalarında ilgili kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte yapılmasının önemine değindi. GÜLVEREN, bir kent büyürken, önlemlerin de birlikte alınmasını ve planlamaların bu doğrultuda yapılması gerektiğini vurguladı. GÜLVEREN, Gaziantep`te tüm kurum ve sivil toplum kuruluşları arasındaki birlik ve beraberliğin üst düzeyde olduğunu ve bu nedenle birçok konuda bu kentin başarıyı yakaladığını belirtti. Bu birlikteliğin devam ederek daha birçok başarının geleceğini belirten GÜLVEREN, kentin asayişi, huzur ve güveni için polisiye tedbirlerin yanında birçok etkenin de olduğunu söyledi. Kültürlü ve eğitimli bir kentte şiddet olaylarının daha az olacağını belirterek, kentin kültür ve eğitim düzeyinin artırılması için bizler ve sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere her kurumun üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi. GÜLVEREN, bundan önce elbirliği ile bu kentte çok güzel işler yapıldığını ve bundan sonrada bu anlayış ile bu başarılı çalışmaların devam edeceğini belirti.

Şube Başkanı Gürcan ÜLGEY ise üzerlerine düşen görev ve sorumluluk bilinci ile meslek alanlarına giren, Ülke ve kent yararına olan her konuda Makina Mühendisleri Odası olarak çalışmalar yaptıklarını,  bu güne kadar ulusal düzeyde ve yerelde birçok kez otomotiv, trafik, tesisat, iş sağlığı vb. konularda etkinlikler yaptıklarını, meslek, meslektaş, sanayi ve toplum yararına birçok hizmetleri olduğunu belirtti. Oda çalışmaları hakkında detaylı bilgiler sunan ÜLGEY, Oda olarak toplumsal, kültürel, mesleki ve sosyal konularda çalışmalar yürüttüklerini ve Emniyet Müdürlüğümüz ile her türlü konuda bundan önce olduğu gibi bundan sonrada işbirliği içerisinde olacaklarını belirterek, ziyaret sonuçlandırıldı.

MMO Gaziantep Şube

Basın Birimi