ÇEVRİMİÇİ EĞİTİMLER

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

29 Ocak 2021

ÇEVRİMİÇİ EĞİTİMLER

Şubemizde aşağıda belirtilen eğitimler (Mühendis Yetkilendirme Kursları), ZOOM platformu aracılığıyla çevrimiçi (online) eğitim olarak gerçekleştirilecektir. Çevrimiçi eğitimler günlük ortalama 5 oturum olarak yapılacak olup, oturumlar arasında aralar verilecektir. Online eğitim katılım bağlantısı katılımcılara mail/sms olarak iletilecektir.

Tanımlanan eğitim süresinin tamamına katılım zorunludur. Online eğitim katılım süreleri MMO yöneticisi tarafından denetlenecek olup, katılım şartlarını yerine getiren katılımcılar, ardından gerçekleşecek olan sınavdan başarılı olması halinde belgelendirilecektir.

Eğitimin sonunda yazılı sınav yapılacaktır. Başarı notu 100 üzerinden en az 70’dir. Eğitimin sınav tarihi (genellikle eğitim bitiminden 1 hafta içerisinde yapılmaktadır) belirlenip daha sonra katılımcılar ile paylaşılacaktır. Sınavlar pandemi koşullarında, sınav yapmaya uygun Şubelerimiz ile birlikte eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.

Kayıt ve bilgi için Şubemiz ile irtibata geçebilirsiniz.  (İlgili;  Ali Mirkan KONAR : 0342 230 44 77 / 117 - 0530 280 94 77 / 117)

Eğitim kayıt linkleri aşağıda verilmiştir.

 

Enerji Kimlik Belgesi Uzmanı Eğitimi

https://makina.mmo.org.tr/egitim/5532?ref=3

 

Asansör Avan Proje Hazırlama Mühendis Yetkilendirme Kursu

https://makina.mmo.org.tr/egitim/5548?ref=3

 

Asansör Mühendis Yetkilendirme Kursu

https://makina.mmo.org.tr/egitim/5549?ref=3

 

Periyodik Kontrol Muayene Personeli Temel Eğitimi

https://makina.mmo.org.tr/egitim/5588?ref=3

 

LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür Kursu (3 Gün)

https://makina.mmo.org.tr/egitim/5589?ref=3

 

Doğal Gaz İç Tesisat Mühendis Yetkilendirme Kursu

https://makina.mmo.org.tr/egitim/5590?ref=3

 

Endüstriyel ve Büyük Tüketimli Tesislerin Doğal Gaza Dönüşümü Müh. Yetkilendirme Kursu

https://makina.mmo.org.tr/egitim/5591?ref=3

 

Yangın Tesisatı Mühendis Yetkilendirme Kursu

https://makina.mmo.org.tr/egitim/5592?ref=3

 

Mekanik Tesisat Mühendis Yetkilendirme Kursu

https://makina.mmo.org.tr/egitim/5593?ref=3

 

Mekanik Tesisat Tasarımı Uygulama Eğitimi

https://makina.mmo.org.tr/egitim/5594?ref=3