BİR ARADA KARDEŞÇE YAŞAMI ZEDELEYEN,TERÖRÜ ŞİDDETLE KINIYORUZ !...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Ekim 2011

Önceki gün 5?i polis 8 yurttaşımızın ölümüne, 1 askerimizin yaralanmasına; dün ise 24 askerimizin ölümüne ve 18 askerimizin yaralanmasına neden olan terör eylemlerini şiddetle kınıyoruz.

Barış içinde, kardeşçe bir arada yaşama umudumuz dün Hakkari?den gelen haberle bir kez daha dinamitlenmiş, gencecik insanların ölümüyle yüreğimiz bir kez daha yanmıştır. Ölen canlarımızın ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Silahlı saldırıdan, patlayan mayından, açıkçası yaşanan bu terör olaylarından gelen ölüm haberlerine artık tahammülümüz kalmadı. Bütün patlama, terör eylemleri ve provokasyonlardan zarar gören yalnızca terör eylemlerinde yaşamını kaybedenler ve yaralananlar değil, ülkemizdeki genel toplumsal atmosferdir; bu topraklar üzerinde kardeşçe yaşama umudumuzdur,  barıştır, demokrasidir.

Belirtmek isteriz ki, bu tür terör eylemleri, ülkemiz üzerinde oynanan karanlık oyunlara hizmet etmektedir. Türkiye, emperyalizmin çok yönlü ve birçok ülkeyi kapsayan stratejilerinin etki alanı altındadır. Emperyalist güçlerin Ülkemizi bataklığa çekme çabalarına karşı hep birlikte dur demeliyiz. Toplumumuzu şoven yaklaşımlarla etnik kökenleri üzerinden birbirine düşman etmeye çalışanlara karşı, demokrasiyi ve kardeşliği her zamankinden daha fazla sahiplenmek zorundayız.

Odamız, ülkemizin gereksindiği barış ve demokrasi ortamının ancak emekten ve halktan yana, emperyalizmden bağımsız politikalarla aşılabileceğine inanmakta, bütün terör eylemlerini ve terörden medet umanları bir kez daha uyarmakta ve şiddetle kınamaktadır.

Saygılarımızla

Başar KÜÇÜKPARMAK

Başkan