BİLİRKİŞİLİK BAŞVURUSU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Ekim 2009

Uzmanlık alanlarına göre bilirkişiliğe bavurulara ilişkin Gaziantep Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Bakanlığının 24.09.2009 tarih 2009/2271 sayılı yazısı ve eki ilan metni ile Uzmanlık alanlarını gösterir liste ekte gönderilmiştir. Bilirkişi olarak görev almak isteyen üyelerimizin 30.10.2009 mesai saati bitimine kadar İlimiz Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

  

  

T.C.
GAZİANTEP
ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ
ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI'NDAN
BİLDİRİLMİŞTİR.

1 Haziran 2005 gün ve 25832 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğü giren Ceza Muhakemesi Kanuna göre Il Adli Yargı Adalet Komisyonlarınca Bilirkişi Listelerinin Düzenlenmesi Hakkında Yönetmelik ve 04/12/2004 tarih ve 5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanunun 64.maddesi uyarınca bilirkişi listelerinin hazırlanması, uzmanlık alanlarının belirlenmesi, başvurabilecek olanların nitelikleri, müracaat usulü, değerlendirme esasları, listelerin oluşturulması ve gerekli durumlarda bu listelerde yer verilenlerin çıkarılma usul ve esasları düzenlendiğinden,

Komisyonumuzca Uzmanlık alanlarına göre Bilirkişi listeleri oluşturulacaktır.

1- Bilirkişi olarak görev almak üzere yapılacak başvurular 15/10/2009 tarihinden 30/10/2009 tarihi mesai bitimine kadardır.

2- Başvurular şahsen (başvuru formu ve ekleri ile birlikte Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığına yapılacaktır.) yapılabileceği gibi kayıtlı bulunan oda, çalışılan kurum ve kuruluş aracılığıyla da yapılabilir.

3- Listeye kabul edilenler 14/12/2009 tarihinde yemin etmek üzere Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığında hazır bulunmaları gerekmektedir.