BAŞARILI BİR EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DİLERKEN,GELECEĞİMİZİ TAŞIYAN SÜRÜCÜLERİMİZİN,ÖĞRENCİLERİMİZE ÖRNEK OLMALARINI BEKLİYORUZ;

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

23 Eylül 2009

2009 - 2010 Eğitim Öğretim yılı yarın başlıyor. Dolayısı ile milyonlarca öğrencimiz bir koşuşturma ile yeni eğitim öğretim yılına merhaba demeye hazırlanıyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda, okul yollarındaki trafik yoğunluğu endişe veriyor.

Geleceğimizi emanet ettiğimiz tüm okul taşıtı sürücülerimizden, öğrencilerimize örnek olmalarını ve trafik kurallarına harfiyen uymalarını bekliyoruz.

Tüm vatandaşlarımızın okul çevrelerindeki uyarı ve ikaz levhalarına dikkat ederek, özellikle okul giriş ve çıkış saatlerinde daha dikkatli olmaları gerektiğini hatırlatıyoruz.

Geleceğimizi taşıyan okul taşıtlarında savunmasız ve korunmasız onlarca çocuğumuzun taşındığı düşünülerek tüm vatandaşlarımızın, bu araçlara trafik kuralları çerçevesinde sıkıştırmadan öncelik vermelerini bekliyoruz.

Ayrıca okul taşıtlarının aşağıda belirtilen teknik donanım konusunda da eksiksiz olması için sürücüleri uyarıyoruz.

•·        Servis hizmeti veren araçların iç düzenlemesinde yaralanmaya neden olabilecek demir aksam yumuşak bir malzeme ile kaplanmalı,

•·        Servis araçlarının kapıları iniş ve binişler için emniyetli olmalı ve kapıların hâkimiyeti sürücüde olmalı,

•·        Her öğrenci için standarda uygun emniyet kemeri bulunmalı ve kullanımına dikkat edilmeli,

•·        Servis araçlarında görüntü cihazı ve müzik sistemi kullanılmamalı,

•·        İlköğretim öğrencisi taşınırken rehber personel bulundurulmalı,

•·        Ayrıca servis aracı, kaza, trafik sıkışıklığı ve benzeri sorunlar yaşadığında veli, okul aile birliği ve diğer kişi ve kurumlarla mobil iletişimi sağlayacak donanıma sahip olmalıdır.

Kazasız bir eğitim öğretim yılı dileği ile tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.

  

  

Saygılarımızla

Ali PERİ

Başkan