TURNUVA FİNALİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Edirne Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Mayıs 2008 - 05 Temmuz 2017

Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesinin Organizasyonu olan, bu sene 2.si düzenlenen ve 8 takımın katıldığı Geleneksel Meslek Mensupları Futbol Turnuvası‘nda Ziraat Mühendisleri Odası ve Edirne Barosu arasında yapılan final maçıyla sona ulaşıldı.

Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesinin Organizasyonu olan, bu sene 2.si düzenlenen ve 8 takımın katıldığı Geleneksel Meslek Mensupları Futbol Turnuvası‘nda Ziraat Mühendisleri Odası ve Edirne Barosu arasında yapılan final maçıyla sona ulaşıldı. Final Maçı sonrası dereceye giren ilk üç takıma Şube Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur PEKDEMİR tarafından kupaları verildi, katılımcı diğer takımlara da madalyaları takdim edildi. Meslek Odaları Üyeleri ve aileleri arasında sosyal bir ortam oluşturmak ve varolan dostluğu pekiştirmek için yapılan bu turnuva kupa törenine ait fotoğraflara yazının devamında ulaşabilirsiniz.