TMMOB MİTİNGİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Edirne Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Nisan 2011 - 30 Haziran 2017

15 Mayıs 2011 Pazar günü Ankara’da Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarının haklarını ve mesleğimizin onurunu savunmak; eşitlik, özgürlük,bağımsızlık, demokrasi bir arada yaşama taleplerimizi ve ülkemizin geleceğine yönelik sözlerimizi topluca ifade etmek üzere TMMOB MİTİNG’İ düzenlenecektir.

Odalarımızın üyeleri ile eş ve yakınlarının katılabileceği etkinlik için Şubemiz ve bağlı Temsilciliklerinden araç kaldırılacaktır.

Katılım için Şubemiz ve bağlı Temsilciliklerimizle irtibata geçilerek kayıt yaptırılması organizasyonun düzenli şekilde yapılması açısından önem arz etmektedir.

Miting broşürü için tıklayınız.

Saygılarımızla,