TMMOB 19 EYLÜL`DE TÜM TÜRKİYE`DE SOKAKTA

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Edirne Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Eylül 2011 - 30 Haziran 2017

TMMOB tarihinde önemli bir yeri olan 19 Eylül 1979 iş bırakma eyleminin yıldönümünü 19 EYLÜL TMMOB MÜHENDİS, MİMAR, ŞEHİR PLANCILARI DAYANIŞMA GÜNÜ olarak kutlamak için, "Mesleğimize ve örgütümüze sahip çıkıyoruz" demek için tüm illerde olduğu gibi Edirne’de 12:30 PTT önünde kitlesel basın açıklaması düzenlenecektir.

19 Eylül 2011 Pazartesi günü"TMMOB Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları Dayanışma Günü" Edirne İKK aracılığı ile örgütlü üyelerimizin katılımıyla, ayrıca bu etkinliğimize destek verecek yereldeki tüm emek ve demokrasi güçleri ile birlikte kitlesel basın açıklaması yapılarak kutlanacaktır.

 

MÜHENDİS, MİMAR, ŞEHİR PLANCILARI haydi sokaklara, Mesleğimize ve örgütümüze sahip çıkmak için 19 EYLÜL Pazartesi saat 12.30 da PTT Önüne…