SMM BÜRO TESCİL VE YETKİ BELGESİ VİZE/ONAY İŞLEMLERİ 1 ARALIK`DA BAŞLIYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Edirne Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Aralık 2011 - 30 Haziran 2017

Serbest Müşavirlik Mühendislik Büroları Tescil ve Mesleki Denetim Yönetmeliği gereğince SMM Büro Tescil Belgeleri ve Mühendis Yetki Belgelerinin 01.12.2011 tarihinden başlamak üzere, en geç 31.12.2011 tarihine kadar vize işlemlerinin yaptırılması gerekmektedir.

2012 yılı içerisinde SMM‘lerce verilen hizmetlerin (Proje mesleki denetimleri, LPG‘li araçlara yönelik Sızdırmazlık ve Montaj Tespit Raporu vb.)yürütülebilmesi ve Oda mesleki denetiminin yapılabilmesi için belge vize işleminin yapılmış ve Oda Bilgi Yönetim Sistemine işlenmiş olması gerekmektedir.

Yıl sonunda belge yığılmalarının olmaması için belge vize işlemlerine yönelik başvuruların ekli formatta tanımlı belgeleri içerecek şekilde ve 01-31 Aralık 2011 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir. Belge vize işlemini tamamlamayan büroların 1 Ocak 2012 tarihi itibarı ile yürütmüş oldukları SMM hizmetlerine ilişkin mesleki denetim yapılamayarak belge vize işlemi tamamlanıncaya kadar sistemden (OBYS-Oda Bilgi Yönetim Sistemi ) onay ve rapor düzenleme işlemi gerçekleştirilemeyecektir.

Bilgilerinize sunarız.