SIĞINAK HAVALANDIRMA PROJESİ HAZIRLAMA ESASLARI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Edirne Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Haziran 2011 - 30 Haziran 2017

Mekanik Tesisat Hizmeti yürüten SMM Üyelerimiz, Sığınak Havalandırma Projesi üretmesi aşamasında Tesisat Sınıfı 3B’ye kadar olan proje uygulamalarında Oda Mesleki denetim Sürecinde Mekanik Tesisat Uzman Mühendis Belgesinin yeterli olmasına ve 05.07.2011 tarihinde ücretsiz olarak yapılacak ‘’SIĞINAK HAVALANDIRMA PROJESİ HAZIRLAMA ESASLARI’’ Seminerine katılmış olmaları şartı aranacaktır.

Bu seminere katılmayan Sadece Mekanik Tesisat Uzmanlık Belgesi bulunan ve Havalandırma Mühendis Yetki Belgesine sahip olmayan SMM Üyelerimiz 01.06.2011 tarihinden sonra sınıfı ne olursa olsun Üretecekleri Sığınak Havalandırma Projeleri mesleki denetimden geçirilmeyecektir.

Tesisat Sınıfı 3B ve üzeri uygulamalarda ise SMM Üyelerimizin "Havalandırma Tesisatı Mühendis Yetki Belgesi`ne "sahip olması şartı aranacaktır.

SMM Üyelerimizin mağdur olmamaları için önemle duyurulur.

Sığınak Havalandırma Proje Hazırlama Esasları Semineri  Sunumu Ektedir.