KAYNAKÇI EĞİTİMLERİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Edirne Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Aralık 2009 - 30 Haziran 2017

KAYNAKÇI EĞİTİMLERİ ve BELGELENDİRMESİ

 

Odamız ve GSI SLV-TR Kaynak Teknolojisi Test ve Mesleki Gelişim Merkezi arasında yapılan 08.12.2009 tarihli protokol uyarınca aşağıdaki alanlarda talebe göre eğitim ve sınav/belgelendirme ya da sadece sınav/belgelendirme yapılacaktır.

 

  1. Kaynak Gözetim Personelinin (Kaynak Enspektörü) Eğitimi ve Belgelendirilmesi:

 .  Katılımcı Profili:

Bu eğitime geçerli diplomaya sahip ve kaynak sektöründe çalışan teknisyenler, teknikerler, teknik öğretmenler, mühendisler (kaynak mühendisleri dahil olmak üzere) katılabilirler.

 

  1. Kaynakçıların Test Edilmesi ve Belgelendirilmesi:

 

Kaynakçıların EN 287–1 (metalik malzemelerin ergitme kaynağı- Çelik) ve EN ISO 9606 -2 (metalik malzemelerin ergitme kaynağı – Alüminyum) standartlarına göre sınava alınmaları ve başarılı olanların belgelendirilmesi MMO-GSI işbirliği ile yapılacaktır.

 . Katılımcı Profili:

Sınavlara hali hazırda kaynak işi yapan, okuma – yazma bilen kişiler katılabilir.

 

 

  1. Kaynakçı Eğitimi:

 . Katılımcı Profili:

Eğitimleri katılım önkoşulu okuma-yazma bilmektir. (ilkokul diploması zorunluluğu getirilebilir.)

 

  1. Kaynak Öğretmeni Eğitimi:

 

Başvuruları: Şubelerimizin MİEM ‘lerine yapabilirsiniz.