İŞ GÜVENLİĞİ YASASI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Edirne Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

08 Temmuz 2010 - 30 Haziran 2017

İş Güvenliği yasası bugün (07/07/2010) itibariyle mecliste görüşülmeye başlanmıştır. Görüşülecek bu yasada mühendisler devre dışı bırakılmakta ve Meslek örgütü MMO yok sayılmaktadır.

Bu gidişe dur demek ve konun görüşülmesi esnasında mühendislerin kanununda yer almasının gerekliliğinin bir kez daha vurgulanması için görüşmelerde bulunacak milletvekillerini uyarı amacıyla ilişikte verilen faks numaralarına metinlerimizi göndermeliyiz.

Çalışma hayatının birinci koşulu olan iş güvenliği hususunda mühendisleri yok sayan bir kanun olamaz ve olmamalıdır. İş Sağlığı ve güvenliğinde kurumsal bilgi birikimine sahip odamızın görüşlerinden yararlanılmalıdır.

Mühendisin yok sayıldığı yasaya karşı duruşumuzu göstereceğimiz  dilekçe metni ve metinin gönderileceği faks numarları ekteki dosyada verilmiştir.