ATEŞÇİ BİLGİLENDİRME VE GELİŞİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Edirne Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Kasım 2012 - 29 Haziran 2017

Odamız ve Keşan Belediye Başkanlığı işbirliği ile 14 Kasım 2012 Çarşamba günü hava kirliliğinin önlenmesi, kazanların yakma teknikleri ile ilgili bilgilendirme amacıyla “Ateşçi Bilgilendirme ve Gelişim Semineri” düzenlendi.

Keşan Belediyesi Köşk Düğün Salonu`nda Saat 14.00`te düznlenen seminerde Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Yaver TETİK ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan açılış konuşmalarını yaptı.

 Üyemiz Mehmet  Ali Şahin, "Katı Yakıtlı Kazan Yakma ve Ateşçi Bilgilendirme ve Gelişim Semineri" konusunda bir sunum gerçekleştriererk apartman yöneticilerini ve ateşçileri bilgilendirdi. Üyelerimize Puanlı olan seminere 25 üyemiz toplam 145 kişi katılım gösterdi.

 Seminerin sonunda apartman yöneticileri ve ateşçilere birer katlım belgesi verildi.