8.OLAĞAN GENEL KURULU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Edirne Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Ocak 2010 - 30 Haziran 2017

16-17 Ocak 2010 günleri çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan MMO Edirne Şubesi 8. Olağan Genel Kurulu 23-24 Ocak 2010 günlerinde de Şube etkinlik alanımızda bulunan Trakya Bölgesinde yaşanan kötü hava koşulları nedeniyle yapılamamıştır.

Bölgemizde 22 Ocak Cuma günü başlayan şiddetli kar yağışı nedeniyle Üyelerimizin bulunduğu Kırklareli, Tekirdağ İl ve İlçelerinden Genel Kurulun yapılacağı Edirne‘ye ulaşım bazı bölgelerden hiç sağlanamadığı, bazı bölgelerden ise çok güç şartlarda sağlandığı yetkililerden alınan bilgiler ve görsel basında çıkan haberlerden anlaşılmıştır.

 

Şube Yönetim Kurulu tüm çalışmalarında Üyesine değer vermiş, üretme ve karar süreçlerinde Üyelerin de yer almasına, birlikte üretme, birlikte yönetme ilkesine özen göstermiştir.

 

Bu düşünceden hareketle; Edirne, Kırklareli, Tekirdağ İl ve İlçelerinden Genel Kurula katılmak isteyen Üyelerimizin can ve mal emniyetleri de gözetilerek çok az sayıda Üyenin katılımı ile yapılacak bir Genel Kurulda delegenin iradesinin ortaya konulamayacağı dolayısıyla adil bir seçim yapılamayacağı anlaşıldığı için Şube Yönetim Kurulumuzun önerisiyle Edirne Merkez İlçe Seçim Kurulu tarafından 23-24 Ocak 2010 tarihlerinde yapılması gereken 8. Edirne Şube Genel Kurulunun 27-28 Şubat 2010 günleri çoğunluklu, 06-07 Mart 2010 günleri çoğunluksuz yapılmak üzere iptal edilmiştir.

 

Tüm Üyelerimize ve kamuoyuna duyurulur.

 

 

                                                                                               Saygılarımızla,

                                                                                             MMO Edirne Şube

                                                                                           Şube Yönetim Kurulu