MMO kurultaydan kurultaya koşuyor!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Haziran 2011

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi sempozyum, kurultay, çalıştay, kongre, sergi, seminer, panel, eğitim, yayın gibi çalışmalara tatil aylarına girilmesine rağmen hız kesmeden sürdürüyor.

Son olarak MMO Bursa Şubesi'nde gerçekleşen toplantıda, ev sahipliğinde düzenlenecek olan VII. Endüstri ve İşletme Mühendisliği Kurultayı'na hazırlıklar, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen Hazırlık Komisyonu üyesi mühendisler tarafından gözden geçirildi.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi tarafından düzenlenen Endüstri İşletme Mühendisliği   (EİM) Meslek Dalı Ana Komisyonu (MEDAK) toplantısına Türkiye‘nin çeşitli illerindeki MEDAK üyeleri katıldı. MEDAK Dönem Başkanı Emrah Aydemir‘in yönettiği toplantıda, MMO Bursa Şubesi‘nin ev sahipliğinde 1-3 Aralık 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan VII. Endüstri İşletme Mühendisliği Kurultayı çalışmaları gözden geçirildi. Kurultay hazırlıklarının yanı sıra şubelerde yapılacak olan çalıştayların da gündeme geldiği toplantıda MEDAK tarafından yayımlanan derginin içeriği de konuşuldu. Günün öğleden sonraki oturumunda ise MMO Yönetim Kurulu üyesi Selçuk Soylu‘nun da hazır bulunduğu VII. Endüstri ve İşletme Mühendisliği Kurultay Düzenleme Kurulu toplandı. Kurultay çalışmaları hakkında bilgilendirme ve değerlendirmenin yapıldığı toplantıda, makale ve poster sunumları gözden geçirildi.