"YENİ MEZUN VE İŞSİZ MÜHENDİSLER" İÇİN DÜZENLENEN EĞİTİMLERE KATILAN ÜYELERİMİZE, KATILIM SERTİFİKALARI DAĞITILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Kasım 2013

İlki 24 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilen "Yeni Mezun ve İşsiz Mühendisler" için düzenlenen eğitimlere katılan üyelerimize, 01 Kasım 2013 tarihinde düzenlenen törenle, katılım sertifikaları dağıtıldı.

MMO Suat Sezai Gürü Toplantı Salonu`nda düzenlenen törenin açılış konuşması, Şube Sekreteri Varlık Özerciyes tarafından yapıldı.

Varlık Özerciyes konuşmasında; Şube çalışmalarının çeşitli eksenlerde ve yoğun bir şekilde yürütüldüğünün altını çizerek, mesleğin geliştirilmesi, korunması, mühendislik hizmetlerinin ülke ve toplum çıkarları doğrultusunda verilmeye devam edileceğini belirtti.

Özerciyes konuşmasında; meslektaşlarımızın yaşam standartlarının düşmesi, işsiz mimar ve mühendis sayısının her geçen gün katlanarak artması, sorunların aşılabilmesi için meslektaşlarımızın ve meslek örgütlerinin de desteği ile çalışmaların bu yolda tüm hızıa devam edileceğini belirterek, yeni mezun ve işsiz mühendisler için bu tip eğitimlere de devam edileceğini belirtti.

İş Güvenliği Eğitmeni Özer Özcan‘da, düzenlenen eğitimlere yönelik bir konuşma yaptı.

Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Goncagül Karakoç, Şube Sekreteri Varlık Özerciyes, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri İzzet Seferbeyoğlu, Fırat Özer, İş Güvenliği Eğitmeni Özer Özcan, Kaynak Eğitmeni Murat Aslan ve Tasarım Mühendisliği Eğitmeni Emre Yurtoğlu tarafından, sertifika almaya hak kazanan 54 kişiye sertifikaları verildi. Sertifika törenin ardından bir de kokteyl düzenlendi.