"YENİ MEZUN VE İŞSİZ MÜHENDİSLER" İÇİN DÜZENLENEN EĞİTİMLERE KATILAN ÜYELERİMİZE SERTİFİKALARI DAĞITILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Eylül 2014

İlki 06 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirilen "Yeni Mezun ve İşsiz Mühendisler"e yönelik eğitimlere katılan üyelerimize, 29 Eylül 2014 tarihinde düzenlenen törenle sertifikaları dağıtıldı.

MMO Suat Sezai Gürü Toplantı Salonu‘nda yapılan törenin açılış konuşması, Şube Başkan Vekili Ahmet Eniş tarafından yapıldı.

Ahmet Eniş konuşmasında; "Çalışmalarımız da her zaman mesleğimiz ile meslektaşlarımızın geliştirilmesi ve korunması, mühendislik hizmetlerinin ülke ve toplum çıkarları doğrultusunda verilmesinin sağlanması,  mesleki bilgi birikimimizin ülkemizin kalkınması, sanayileşmesi ve demokratikleştirilmesi doğrultusunda harekete geçirilmesi ana hedefimiz olmuştur" dedi.

Eniş ayrıca; meslektaşlarımızın yaşam standartlarının düşmesi, işsiz mimar ve mühendis sayısının her geçen gün katlanarak artması gibi sorunların aşılabilmesi için meslektaşlarımızın ve meslek örgütlerinin de desteği ile çalışmalara devam edileceğini belirtti.

Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Eniş, Şube Sekreteri Varlık Özerciyes, Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Alaaddin Eksin, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Aydın, Egemen Ceylan, Vedat İrşi ile Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Selim Ulukan, Hülya Yıldız Güler ve Murat Aslan tarafından eğitimlere katılan 35 kişiye sertifikaları ve eğitmenlere katkılarından dolayı teşekkür plaketleri verildi. Törenin ardından bir de kokteyl düzenlendi.