WIN-WORLD OF INDUSTRY 2014 KAPSAMINDAKİ "19. ULUSLARARASI MAKİNA İMALATI VE METAL İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI"NA KATILDIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Haziran 2014

Gelişen konsepti ile endüstri profesyonellerine çok çeşitli ürünler ve bileşenler sunan WIN-World of Industry kapsamındaki 2014 Makina İmalatı ve Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, 5-8 Haziran 2014 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi?nde gerçekleştirildi.

Bu yıl 19.su düzenlenen fuara, Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Seyit Ali Korkmaz ve Şube teknik görevlimiz Emrah Şener eşliğinde 7 Haziran 2014 tarihinde 30 üyemiz ile katılım sağladık.  Fuarda üyelerimiz;  makine imalatı ve metal işleme teknolojileri hakkında en son gelişmeleri takip etme olanağına kavuştular.