TÜRK TRAKTÖR FABRİKASINA TEKNİK GEZİLER DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Ekim 2014

16 ve 17 Ekim 2014 tarihlerinde Türk Traktör Fabrikası`na teknik gezi düzenlendi.

16 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilen teknik geziye Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Eniş, Teknik Görevli Ali Göktaş ile 19 üye ve öğrenci üyemiz katıldı. 17 Ekim 2014 tarihinde düzenlenen ikinci gezimizde ise Şube Başkan Vekili Ahmet Eniş, Teknik Görevli Ali Göktaş ile birlikte 17 üye ve öğrenci üyemiz yer aldı.

Geziler kapsamında Türk Traktör İnsan Kaynakları yetkilileri Nilden Zeyrek ve Hüseyin Evci tarafından karşılanan üyelerimize; hem sektör hem de fabrikadaki üretim koşulları hakkında bilgiler verildi ve ardından fabrika gezisi gerçekleştirildi. Ayrıca; iş güvenliği ve sağlığı konusunda Türk Traktör fabrikasının bu alandaki tüm çalışmaları ve uygulamaları üyelerimiz tarafından bizzat yerinde görüldü.