NİCE YILLARA...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

12 Aralık 2010

Odamızın 56. kuruluş yılı, 10 Aralık 2010 tarihinde Dedeman Otel'de düzenlenen Geleneksel Gece ile kutlandı. Düzenlenen gecede, meslekte 60, 50, 40 ve 25. yılını dolduran üyelerimize onur yılı plâketleri verildi.

Geceye, TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet SOĞANCI, MMO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber ÇAKAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Milletvekili Tacidar SEYHAN, Üniversitelerin Bölüm Başkanları ve Öğretim Üyeleri, MMO Zonguldak Şube Başkanı Atıf METE ile çok sayıda davetli katıldı.

Şube çalışmaları ilgili kısa bir bilgilendirme yapan Şube Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Müfit GÜLGEÇ gecenin açılış konuşmasında, "Bütün bu çalışmalar sadece ve sadece siz değerli üyelerimizden aldığımız güçle yürütülmektedir" dedi. Konuşmasını 25, 40, 50 ve 60. onur yılı plâketlerini alacak üyelere hitaben sürdüren GÜLGEÇ "Onlar bu zor ama onurlu mesleği eşlerinden de aldıkları destekle bu zor koşullarda icra ettiler ve bizlere bu odayı emanet ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum." şeklinde tamamladı.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber ÇAKAR ise açılış konuşmasında, Makina Mühendisleri Odası‘nın yarım asrı aşan bir Oda olduğuna işaret ederek buralara üyelerin katkısı ile gelindiğini belirtti.

Açılış konuşmalarının ardından meslekte 60, 50, 40 ve 25.yılını dolduran üyelere plâketleri verildi.

Gecenin en anlamlı dakikaları ise, TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet SOĞANCI, MMO Yönetim Kurulu eski Başkanlarından Emin KORAMAZ, MMO Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Yunus YENER, MMO Onur Kurulu Üyesi S. Melih ŞAHİN ve Oda Müdürü Arife KURTOĞLU‘nun 25. Yıl onur plâketlerini birlikte almasıydı.

Gecenin sonunda ise "Kuruluşundan Bugüne 56 Yıl" "Nice Yıllara" yazılı yıldönümü pastası Şube Yöneticilerimiz tarafından kesildi.