NERMİN-MEHMET ÇEKİÇ ANADOLU LİSESİ`NDE ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ MESLEK TANITIMI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Mart 2012

19 Mart 2012 Nermin-Mehmet Çekiç Anadolu Lisesi 9 ve 11inci sınıf öğrencilerine yönelik olarak meslek tanıtımı sunum ve söyleşisi gerçekleştirildi.

19 Mart 2012 tarihinde Yenimahalle‘de bulunan Nermin Mehmet Çekiç Anadolu Lisesi‘nde 9 ve 11inci sınıflara yönelik olarak Endüstri Mühendisliği meslek tanıtımları gerçekleştirildi. 74 dokuzuncu ve 73 onbirinci sınıf öğrencisine birer sunum gerçekleştiren Teknik Görevli Emre Can Telliel, sunumların arasında ve sonunda da öğrencilerin sorularını yanıtladı. "Mühendis Kimdir?" sorusunun cevabıyla başlayan sunumda endüstri mühendisliği, çalışma alanları, kullandığı teknikler, iş olanakları ve kimler için uygun olduğu konularında bilgiler verildi. Sunumun sonunda öğrencilerin endüstri mühendisliğine dair anladıklarıyla iş ortamından iki örnek üzerinde ne yapılabileceği soruldu. Öğrencilerin yoğun katılımıyla son bulan iki sunumun ardından da farklı alan ve firmalardan endüstri mühendislerinin röportajları bulunan bir video gösterildi. Etkinlik sonunda rehberlik servisi öğretmenleri Nurten Cesim ve Güller Sezgin, teknik görevli nezdinde Şube ve Odaya verdikleri destek için teşekkür etti. Telliel, Nermin Mehmet Çekiç Anadolu Lisesi‘nde bu sene makina ve endüstri mühendisliği meslek tanıtımlarının yapıldığını, bu davetleri için öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini ifade etti.