MMO ANKARA ŞUBESİ İLE BAŞKENT DOĞALGAZ DAĞITIM A.Ş. ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Ağustos 2014

MMO Ankara Şubesi ile Başkent Doğalgaz A.Ş. arasında 22 Ağustos 2014?te işbirliği protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol; endüstriyel ve ticari amaçlı tesislerde, doğalgazlı cihazların doğalgaza uygunluk değerlendirmeleri, bina iç tesisat periyodik kontrolleri kapsamındaki teknik kontrol, iş hijyeni ölçüm, test ve analizleri, Başkentgaz`ın ihtiyaç duyacağı kalibrasyon, bilirkişilik, hakemlik ve eksperlik hizmetleri; Başkentgaz personeline yönelik eğitim ve belgelendirme; doğalgazın temini, arzı ve güvenli kullanımı kapsamındaki ulusal mevzuat ve standart hazırlıkları konularında işbirliğini kapsamaktadır.

İmza töreninde konuşan MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Özkalender, işbirliğinin önemine dikkat çekerek; "Bu, Başkentliler için büyük bir müjdedir. Çünkü doğalgaz, ne yazık ki bazı üzücü olaylarla gündeme gelebilmektedir. Yanlış uygulamalar sonucu yaşananlar, doğalgazın ne kadar çevreci ve güvenli bir yakıt olduğunu insanlarımıza unutturmuştur. Başkent Doğalgaz, bu algıyı yok ederek, insanların güven ve huzur içinde doğalgazı kullanmaları için büyük çabalar sarf etmektedir. Eğitim, teknik hizmetler, kontrol, bilirkişilik, eksperlik ve hakemlik konularını kapsayan işbirliği protokolümüzün, bu çabaya büyük katkı sunacağı inancındayız. Meslek alanlarıyla ilgili tüm konularda kamusal denetimin güvencesi olan Makine Mühendisleri Odası, doğalgaz uygulamaları konusunda yıllardır yaptığı çalışmalarda oluşturduğu bilgi birikimi ve deneyimini, büyük mühendis ordusuyla birlikte tüm Türkiye`de de paylaşmaya hazırdır. Umarız Başkent Doğalgaz A.Ş ile yapmış olduğumuz işbirliği protokolü, Odamızın tüm ülkeye yayılan şubeleri ile diğer gaz şirketleri arasında da gerçekleştirilir. Başkent Doğalgaz A.Ş`ye duyarlılıkları için çok teşekkür ediyor,  işbirliğimizin Başkentlilere hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Başkentgaz Genel Müdürü Mustafa Kurnaz ise konuşmasında; işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkentgaz`ı devraldıkları ilk günden itibaren güvenli doğalgaz kullanımı için ticari işletmelerde periyodik kontroller başlattıklarını belirterek, Makine Mühendisleri Odası Ankara Şube`sine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

İmza törenine Şubemiz adına; Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Özkalender, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Eniş, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Alaaddin Eksin, Şube Müdürü Cenk Lişesivdin ve Şube Teknik Görevlisi Ceren Yılmaz, Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş. adına ise; Genel Müdür Mustafa Kurnaz, Ticari Direktör Ahmet Yetik, Acil Ekipler ve Eğitim Müdürü Metin Çeliker, İç Tesisat Müdürü Adem Aydoğan, Tesisat-Periyodik Kontrol Şefi Mustafa Coşkun katıldı.