KURULUŞUNDAN BUGÜNE 55 YIL? GELENEKSEL GECEMİZDE ONUR YILI SEVİNCİ...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

21 Aralık 2009

Odamızın 55. kuruluş yılı, 18 Aralık 2009 tarihinde Dedeman Otel?de düzenlenen Geleneksel Gece ile kutlandı. Düzenlenen gecede, meslekte 60, 50, 40 ve 25. yılını dolduranlara onur yılı plâketleri verildi.

 

Geceye, TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet SOĞANCI, MMO Yönetim Kurulu Başkanı Emin KORAMAZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Milletvekili Tacidar SEYHAN, Yargıtay Üyesi Uğur SAYIN, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Şenol BALABAN, Üniversitelerin Bölüm Başkanları ve Öğretim Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Şube çalışmalarının yürütüldüğü birimlerle ilgili kısa bir bilgilendirme yapan Şube Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Müfit Gülgeç gecenin açılış konuşmasında, "Bütün bu çalışmalar sadece ve sadece siz değerli üyelerimizden aldığımız güçle yürütülmektedir" dedi. Konuşmasını 25, 40, 50 ve 60.yıl plaketlerini alacak olan üyelere hitaben sürdüren Gülgeç "Onlar bu zor ama onurlu mesleği eşlerinden de aldıkları destekle bu zor koşullarda icra ettiler ve bizlere bu odayı emanet ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum." şeklinde tamamladı.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz ve TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı ise açılış konuşmalarında, Makina Mühendisleri Odası‘nın yarım asrı aşan bir Oda olduğuna işaret ederek buralara üyelerin katkısı ile gelindiğini belirttiler.

Açılış konuşmalarının ardından meslekte 60, 50, 40 ve 25.yılını dolduran üyelere plaketleri verildi.

Gecenin sonunda ise "Kuruluşundan Bugüne 55 Yıl" "Nice Yıllara" yazılı yıldönümü pastası Şube Yöneticilerimiz tarafından kesildi.