KIBRIS KÖYÜ VADİSİ, PİKNİK VE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

26 Ekim 2009

Şubemiz Sosyal Etkinlikler Komisyonu tarafından düzenlenen Kıbrıs Köyü Vadisi Doğa Yürüyüşü ve Pikniği 25 Ekim Pazar günü Ankara Şube üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Ankara'ya 25 km mesafede, 1. derece sit alanı olan, 624 çeşit bitki türünden 67'si endemik olan vadideki yürüyüş, kayak merkezindeki 1600 m. yükseklikten 1100 m yüksekliğe düz arazi, patika ve su geçişi güzergâhında yaklaşık 10 km'lik bir mesafede gerçekleştirildi. Yürüyüşün ortalarında verilen dinlenme molasında Antik bir bölge olan ve doğal su kaynağının yer aldığı Kadının Kayası mevkiinde üyelerimizle bir piknik düzenlendi.
 
Doğa gezimiz ormancılık uzmanı Ahmet Demirtaş rehberliğinde gerçekleştirilmiş olup, gezilen ve yürüyüş yapılan her bölgenin coğrafi özellikleri, bitki ve ağaç türleri hakkında bilgilendirme yapıldı. 40 kişinin katıldığı doğa yürüyüşünün sonunda bir köy kahvesinde dinlenerek yorgunluk atılmış ve gezi hakkında değerlendirmeler yapılmıştır.
 
Komisyon olarak katılımcılara teşekkür eder, doğa yürüyüşlerimizin devam edeceğini bildirmek isteriz.