"İŞ GÜVENLİĞİ" EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

14 Kasım 2013

Açılış konuşmasını Şube Müdürü Hüseyin Dinçer, sunumunu Özer Özcan'ın yaptığı, "İş Güvenliği" konulu eğitim, 13 Kasım 2013 tarihinde, MMO Suat Sezai Gürü Toplantı Salonu'nda, 16 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yeni mezun ve işsiz mühendisler için yapılan eğitimde; "işverenin işyerinde sağlık ve güvenlikle ilgili şartların sağlaması, devletin, ilgili düzenlemeleri hazırlamak ve uygulamak ve denetlemekle yükümlülüğü" gibi konuların yanısıra, "çalışma yaşamının en önemli konularından olan iş sağlığı ve güvenliğine yönelik alınacak önlemler hakkında katılımcılara geniş bilgi verildi.

 

Özer Özcan sunumunda ayrıca, "iş sağlığı ve güvenliğine yönelik politikalarının, o ülkenin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmişlik düzeyi ile doğru orantılı olduğuna" vurgu yaptı.