"ENDÜSTRİYEL MUTFAK PROJELENDİRİLMESİNDE GÖZDEN KAÇANLAR VE YAKALAMA YÖNTEMLERİ" KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Mayıs 2013

Açılış konuşması MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Alaaddin Eksin, sunumu Makina Mühendisi Kadir Serdar Sağlamtunç tarafından yapılan seminer, 2 Mayıs 2013 tarihinde MMO Suat Sezai Gürü Toplantı Salonu?nda, 38 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sağlamtunç sunumunda; proje hazırlarken akılda tutulması gereken notlar, sağlıklı ve emniyetli yemek hazırlamak için alınması gereken önlemler, pişirme teknikleri ve cihaz seçim ölçütleri gibi konular hakkında detaylı bilgilendirmede bulundu.

Seminer sonunda, Alaaddin Eksin tarafından, sunumu gerçekleştiren Kadir Serdar Sağlamtunç‘a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.