ASANSÖR PROTOKOLÜ İMZALANDI. YENİMAHALLELİ ASANSÖRE DAHA GÜVENLİ BİNECEK.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

10 Haziran 2010

Yenimahalle Belediyesi ile Makina ve Elektrik Mühendisleri Ankara Şubeleri arasında 10 Haziran 2010 tarihinde (bugün) düzenlenen törenle Asansör Protokolü imzalandı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi YAŞAR, MMO Ankara Şube YK Sekreter üyesi Şenol KARACA ve EMO Ankara Şube Başkanı Ramazan PEKTAŞ tarafından imzalanan protokol ile Yenimahalle halkına yönelik bir hizmet daha başlatılmış oldu.

Günlük yaşamımızın önemli bir parçası haline gelen ve her gün en az üç-dört kez bindiğimiz bir araç olan Asansörler, bilmeyenler için sadece kabinden ibarettir. Ancak; asansör basit bir vinç değildir, 2 bini aşkın elemandan, parçadan meydana gelmiş komplike bir sistemdir. Bu anlamda asansör kazaları ile alınması gerekli güvenlik önlemleri büyük bir önem taşımaktadır.

Asansörle ilgili çalışmalarımız, Makina ve Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubelerinin birlikte oluşturduğu Asansör Kontrol Koordinatörlüğü bünyesinde sürmektedir. Asansör denetimlerimiz; Ankara-Çankaya, Çankırı, Akyurt, Elmadağ, Polatlı ve son olarak da Yenimahalle Belediyesi  ile imzalanan protokol çerçevesinde sürecektir.

Protokol imza törenine; Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi YAŞAR, Belediye Başkan Yardımcısı Şenol BALABAN, MMO YK Başkanı Ali Ekber ÇAKAR, MMO YK Sayman üyesi Tahsin AKBABA, MMO Ankara Şube YK Sekreter üyesi Şenol KARACA, Şube YK Sayman üyesi Alaaddin EKSİN ve Şube Müdürü Hüseyin DİNÇER katıldı.