8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ "YERYÜZÜ KADIN" TEMASI İLE KUTLANDI.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

12 Mart 2010

8 Mart'ın 100. Yılında "Yeryüzü Kadın" teması ile düzenlenen etkinlikler, katılımcıların da yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi

Şubemiz ile Afsad Toplumcu Gerçekçi Belgesel Fotoğraf Atölyesi‘nin birlikte hazırladığı etkinlikler kapsamında yapılan söyleşiler, şiir ve müzik dinletileri ve sinevizyon gösterisi büyük bir beğeni ile izlendi.

Açılış konuşmasını MMO Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Goncagül KARAKOÇ‘un yaptığı etkinlikler, Şair Zerrin TAŞPINAR‘ın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile ilgili yaptığı konuşma ve kendisine ait şiirleri okuması ile başladı.  Etkinlikler kapsamında grup KİBELE tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisi büyük bir coşku ve katılımcıların söylenen türkülere eşlik etmesi ile devam etti. Fotoğraf sanatçısı ve şair Mehmet ÖZER tarafından kendi şiirlerinden örnekler verdiği bölüm ise büyük bir ilgi ile izlendi. Etkinlik, AFSAD Toplumcu Gerçekçi Belgesel Fotoğraf Atölyesi tarafından hazırlanan Sinevizyon gösterisi ile son buldu.

MMO Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Ali Ekber ÇAKAR tarafından Şair Zerrin TAŞPINAR‘a, MMO Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Müfit GÜLGEÇ tarafından Grup Kibele elemanlarına, MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyesi Goncagül KARAKOÇ tarafından fotoğraf sanatçısı ve şair Mehmet ÖZER‘e ve AFSAD Toplumcu Gerçekçi Belgesel Fotoğraf Atölyesi adına Sema AŞIK‘a emek ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.