"26. ANKARA YAPI FUARI"NA KATILDIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Ekim 2013

MMO Ankara Şubesi olarak 24 - 27 Ekim 2013 tarihleri arasında ATO Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen 26. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara 2013" fuarına katıldık.

Ankara bölge profesyonellerini bir araya getiren ve 26. kez düzenlenen ve yapı malzemesi sektörünün en yeni malzemelerinin, teknoloji ve hizmetlerinin sergilendiği fuarda, Şubemiz tarafından açılan stant, üyelerimiz ve fuar ziyaretçileri tarafından ziyaret edildi.

Standımızda; Oda kitaplarımızın satışı yanında, ziyaretçilere Oda etkinlikleri hakkında bilgilendirme yapılarak, Şube ve Oda tarafından bastırılan kitapçık ve broşürler ücretsiz olarak katılımcılara dağıtıldı.