1 MAYIS YASAKSIZ ALANLARDA KUTLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Mayıs 2010

Eşit, özgür ve demokratik bir Türkiye için, emekçilerin birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs tüm ülkede olduğu gibi Ankara'da da coşku ile kutlandı.

Başta Makina Mühendisleri Odası Ankara Şube öğrenci üyeleri olmak üzere, üyelerimizin yoğun ve aktif katılımı ile 1 Mayıs 2010 tarihinde Ankara Sıhhıye Meydanında büyük coşku ile gerçekleşti. Saat 11:00‘de Ankara Gar‘ında toplanan üyelerimiz, TMMOB‘ye bağlı diğer odalar ile birlikte TMMOB pankartı altında; memur ve işçi sendikaları, meslek örgütleri, öğrenci grupları, dernekler ve siyasi partiler ile birlikte mitingin gerçekleştirileceği Sıhhiye Meydanı‘na doğru yürüyüşe geçtiler. 

Sıhhıye Meydanına gelen tüm gruplar, emekçilerin birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs büyük bir coşku ile kutladı. Eşit, özgür ve demokratik bir Türkiye için hep birlikte Sıhhıye Meydanın‘da seslerini duyuran gruplar, sendikasızlaştırma çabalarına, antidemokratik uygulamalara, emekçiye uygulanan güvencesiz çalışma koşullarına, yeni yasalarla emekçilerin iş ve sağlık haklarının gasp edilmesine hayır demek ve emekçi kesiminin bundan sonra da hep birlikte mücadeleye devam edeceği uyarısında bulundular.