TMMOB ÜCRETLİ VE İŞSİZ MÜHENDİS, MİMAR VE ŞEHİR PLANCILARI BÖLGESEL KURULTAYI ANKET ÇALIŞMASI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Adana Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

23 Mayıs 2009

BAĞLANTI ADRESİNDE BULUNAN ANKETİN DOLDURULMASI İLE KURULTAY İLE ULAŞILACAK SONUÇLARIN DAHA SAĞLIKLI OLMASI SAĞLANACAKTIR. İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDER, SAYGILAR SUNARIZ.

Ücretli ve işsiz mühendis, mimar ve şehir plancılarının çalışma yaşamında karşılaştığı sorunların tespiti ve çözüm yollarının tartışılması; krizin çalışanlara, mühendis, mimar ve şehir plancılarına yansıması, sektörel ve bölgesel etkilerinin incelenmesi; TMMOB örgütlülüğünün yaygınlaştırılması, etkinleştirilmesi, kamu ve özel sektördeki ücretli mühendis, mimar ve şehir plancılarının sendikalaşması konusunda duyarlılık yaratılması hedefiyle 14-15 Kasım 2009 tarihlerinde İstanbul İTÜ Maçka Kampüsü‘nde TMMOB Ücretli ve İşsiz Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları Kurultayı gerçekleştirilecektir. Bu kurultaya hazırlık çalışması olarak Adana‘da 6 Haziran 2009 Cumartesi günü Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi‘nde saat 13:30‘da bir yerel forum gerçekleştirilecektir.  

TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu olarak bu foruma yönelik bir anket hazırlanmıştır.

Bağlantılar: 
http://adanaikk.org/anket