12 ARALIK 2009 TARİHİNDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ VE TASARRUFU PANELİ YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Adana Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

12 Aralık 2009

12 Aralık 2009 tarihinde MMO Adana Şube Eğitim Salonu'nda, MMO Adana Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ATICI'nın açış konuşması ve Mekanik Tesisat ve Araç Sınıfı Uzmanlık Belgesi sahibi 120 üyemizin katılımıyla Enerji Verimliliği ve Tasarrufu Paneli yapıldı.

Sanayide Enerji Verimliliği, Ulaşımda Enerji Verimliliği ve Isıtma - Soğutma Tesisatında Enerji Verimliliği konularını içeren Enerji Verimliliği ve Tasarrufu Paneli MMO Adana Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ATICI‘nın açış konuşmasıyla başladı.

Panelin ilk oturumu olan Sanayide Enerji Verimliliği Afşin GÜNGÖR‘ün;  ikinci oturum olan Motorlu Taşıtlarda ve Ulaşımda Enerji Verimliliği Recep NARİNOĞLU‘nun ve son oturum olan Isıtma - Soğutma Tesisatında Enerji Verimliliği ise Oğuz KEŞ‘in sunumlarıyla gerçekleşti.

Panele Araçlar ve Mekanik Tesisat Sınıfı Uzmanlık Belge sahibi 120 üyemiz katıldı.