10-11-12 NİSAN 2023 TARİHLERİNDE GÜÇLÜ KADIN GÜÇLÜ ADANA PROJESİ KAPSAMINDA EĞİTİMLER DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Adana Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

12 Nisan 2023

MMO Adana Şube ve Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, iş birliği ile mesleklerde toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak ve sanayide kadın istihdamını artırmak için "Güçlü Kadın Güçlü Adana" Projesi kapsamında İSG, Kalite Kontrol, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadına Yönelik Şiddet eğitiminin ikincisi düzenlendi.

Sanayide Kadın istihdamını artırmak amacı ile “Güçlü Kadın, Güçlü Adana” Projesi kapsamında Kadınların üretkenliğini aktarabilmesi, eğitimden sonra istihdamın sağlanması hedeflenmiştir. Sanayideki vasıflı eleman ihtiyaçlarını göz önüne alarak mesleği olmayan, işsiz veya iş bulamadığı için mesleğini yapamayan kadınlar için MMO Adana Şube ve Adana Büyükşehir Belediyesi ve  İşbirliği ile  8 kişinin katılımıyla ‘‘Ücretsiz Sertifikalı Eğitim Programları’’ nın ikincisi MMO Adana Şube Eğitim Salonunda düzenlendi.

Bu kapsamda;

MMO Adana Şubesinde Kalite Kontrol Temel Eğitimi MMO Adana Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Makina Mühendisi Selda Şengül tarafından ,İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi MMO Adana Şube Eğitim Birim Sorumlusu Makina Mühendisi Arzu Özdal İdem,  Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadına Yönelik Şiddet Eğitimi Adana Büyükşehir Belediyesi Sosyoloğu Elif Uras tarafından verildi.