TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR.ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU ZİYARET EDİLDİ...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Trabzon Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

31 Mart 2016

30 Mart 2016 tarihinde yeni Yönetim Kurulu olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU makamında ziyaret edildi.

Trabzon‘un güncel konularının konuşulduğu ziyarette, Şube Başkanımız Şaban BÜLBÜL öncelikle Şube Yönetim Kurulumuzu kabul eden Sn.Gümrükçüoğlu‘na şükranlarını sundu. Ardından Trabzon‘un gündeminde önemli yer kaplayan Hafif Raylı Sistem ve Doğalgaz konularındaki girişimlerinden ötürü Sn.Gümrükçüoğlu‘na Odamız adına teşekkür etti. Ulaşım konusunun önemine değinen Sn.Gümrükçüoğlu Hafif Raylı Sistem için gelişen süreci ve gelecekteki süreçte Odaların fikirlerinin önemine değindi. Bu konuda Yönetim Kurulu Üyelerimize sayısal sonuçların olduğu bir takım raporları paylaşarak Trabzonun ulaşım sorununun ne boyutta olduğunu Odamız üyelerine anlattı.

Doğalgaz konusunda ise an itibari ile yaklaşık 65000 konutun önüne getirilen doğalgazın sadece 35000 civarında kullanıma sahip olduğunu belirten Sn.Gümrükçüoğlu, halkımızın bilinçlendirilerek bu oranın artması için Odamızın da yazılı ve görsel basına vereceği demeçlerinde önemli olacağını belirtti. Devamında yapımcı firmanın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Sn.Gümrükçüoğlu, hava kirliliğinin geçen yıllara göre daha azaldığını ve ilerleyen süreçte doğalgazın ulaşmadığı yerlere de ulaşması sonucu ve kullanım oranının da artması ile beraber hava kirliliğinin önleneceğini belirtti. Ziyarete Odamızı temsilen Şube Başkanımız Şaban BÜLBÜL, Şube Sekreterimiz Fulya BANKOĞLU, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hasan YILMAZ, Hakan ÖNEL, Ufuk BULUT ve Özer ÇARKACI hazır bulunmuşlardır.