ŞUBEMİZDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Trabzon Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Ağustos 2019 - 26 Ağustos 2019

KTÜ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Emrullah Demirci,Şube Eski Başkanlarımız Haydar Çoruhlu ve Şaban Bülbül , Yönetim Kurulu üyelerimiz ve çalışanlarımız ile değerli üyelerimizin katılımı ile bayramlaşma merasimini gerçekleştirdik.
 

Şube Başkanımız Fulya Bankoğlu yaptığı konuşmada "Oda olarak,gerek ulusal gerekse yerel boyutta tekniğe ve bilime aykırı olan tüm uygulamaların karşısında, mühendislik disiplini içinde yapılacak bütün uygulamaların koşulsuz olarak yanında olacağımızın bilinmesini isteriz dedi.
Trabzon'daki ulaşım sorunu ile ilgili olarak görüşlerin paylaşıldığı toplantıda bu konu ile alakalı odamızın çözüm önerilerinin gerekli mercilere iletilmesi kararı vurgulandı.
Bir ülkenin kalkınması için üretimin şart olduğu üretim için de Makina ve Endüstri Mühendisliği eğitim ve istihdam alt yapısının doğru programlanması,daha sağlam temellere oturtulması ve daha çok desteklenmesi gerektiği belirtildi. Meslek odalarına sahip çıkılması hususunada dikkat çeken Başkanımız katılım sağlayan meslektaşlarımıza ve misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek tüm meslektaşlarımızın bayramını kutladı.