11.KAYNAK TEKNOLOJİSİ ULUSAL KONGRE VE SERGİSİ DÜZENLENDİ...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Trabzon Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Kasım 2019 - 06 Aralık 2019

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şube ev sahipliğinde düzenlenen 11. Kaynak Teknolojisi Ulusal Kongre ve Sergisine Düzenleme Kurulunda yer alan Şube Başkanımız Fulya BANKOĞLU, 

Sempozyum Danışma Kurulunda yer alan KTÜ Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcımız ve üyemiz Prof.Dr. Tevfik KÜÇÜKÖMEROĞLU, Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okul Müdürü ve Üyemiz Prof.Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Kongreye sponsor olan Çaykur İşletme ve Üretim Daire Başkanı ve Rize Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanımız Metin BIÇAKÇI,Şube Saymanımız Ufuk BULUT ile Yönetim Kurulu üyemiz Dilek DENİZCİ katıldılar. Danışma kurulu üyemiz Prof.Dr.Tevfik KÜÇÜKÖMEROĞLU ile şube eski yöneticimiz Prof.Dr.Hamdullah ÇUVALCI sözlü ve poster bildiri ile kongreye katkı koymuşlardır.