ŞUBEMİZDEN GÜVENLİ SÜRÜŞ EĞİTİMİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Eylül 2012

Şubemiz, İzmir Motosiklet Kulübü (İZMOK) işbirliği ile ücretsiz olarak teorik "güvenli sürüş teknikleri eğitimi" düzenliyor.

Şubemiz, Art Motoakademi firması eğitmenleri tarafından Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi`nde verilecek olan eğitime servis elemanlarını da davet ediyor.

Şubemiz Teknik Görevlisi Berkay Eriş, günümüzde başta yiyecek içecek sektörü olmak üzere, perakende satış yapan firmaların büyük bir çoğunluğunun servis elemanlarıyla adrese teslim yöntemini çok yaygın olarak kullandığını belirterek, "Bu yöntemde servis elemanları trafikte bisiklet, motosiklet, otomobil, kamyonet gibi çeşitli araçlar kullanmaktadır. Kullanılan bu araçlardan özellikle motosiklet konusunda son yıllarda şehrimizde yaşanan kazalarda önemli bir artış gözlenmektedir. Ehliyetsiz sürücüler ile bilinçsiz kullanım ve sürücülerin eğitimsiz olmaları kazaların başlıca nedenini oluşturmakta" diye konuştu.

Eriş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Motosiklet kullanımının başta sürücüye yönelik büyük riskler yarattığı bilinmekte ayrıca son yıllarda özellikle servis elemanlarının karıştığı trafik kazalarında meydana gelen üzücü olayların arttığı gözlemlenmektedir. Bu risklerin giderilmesi ancak sürücülerin bilinçli ve eğitimli hale getirilmesiyle, teorik ve uygulamalı sürüş eğitimleri yardımıyla mümkün olacaktır. Düzenlenen eğitim, konunun teorik bölümünü kapsamakta ve kullanıcılarda temel bilinç oluşturmayı hedeflemektedir. Servis yapan firmaların elemanlarını ücretsiz olan bu eğitime göndermeye ve bu konuda bir bilinç oluşturulmasına katkıda bulunmaya davet ediyoruz. "
14 Eylül 2012 tarihinde 19.00–23.30 saatleri arasında gerçekleşecek eğitime önceden bilgi vererek sürücü belgesi olan veya olmayan servis elemanları ve üyelerimiz herhangi bir ücret ödemeden katılabilecek. 

Katılım için: (0232) 462 33 33 / 113