TESKON 2021 İÇİN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Odamız tarafından düzenlenen Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi için Düzenleme Kurulu ve Yürütme Kurulu toplantıları, Covid-19 salgını nedeniyle online olarak gerçekleştirdi.

DÜZENLEME KURULU İKİNCİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi için Düzenleme Kurulu ikinci toplantısı 13 Aralık 2020 tarihinde düzenlendi ve toplantıya Oda Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Adana, Ankara Antalya, Bursa, Edirne, Eskişehir, İstanbul, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Trabzon ve Zonguldak Şube temsilcileri katıldı.

Teskon 2021’in önceden alınan karar doğrultusunda 2-5 Haziran 2021 tarihlerinde Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi-İzmir’de düzenlenmesi için çalışmaların sürdürülmesine karar verildi.

Toplantıda Kongre’nin Oda Merkezi yürütücülüğünde devam edilmesine ve yürütme kurulunun Yunus Yener, Harun Erpolat, A. Metin Duruk, Mehmet Soğancı, Aytekin Çakır, Necmi Varlık, Battal Kılıç, Tevfik Peker ve Cemal Ahmet Akçakaya’dan oluşturulmasına karar verildi.

YÜRÜTME KURULU; TESKON 2021’İN İÇERİĞİNİ DEĞERLENDİRDİ

Teskon 2021 Yürütme Kurulu bildiri özet gönderim tarihinin sona ermesinin ardından toplantısını gerçekleştirerek gelinen noktayı ve Teskon 2021 içinde yer alacak platformları değerlendirdi.

23 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya Yürütme Kurulu üyelerinin tamamı katılırken seminer, sempozyum, panel, çalıştay ve kurslara ilişkin süreçleri değerlendirerek değişiklik yapılması ve yeniden planlanması gereken etkinliklere ilişkin yol haritasını belirledi.

Bir sonraki toplantının 6 Ocak tarihinde gerçekleştirilmesine ve teskon 2021’in çerçevesinin belirlenmesine karar verildi.