KARTAL BELEDİYESİ İLE PROTOKOL İMZALANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

İstanbul Şubemiz ile Kartal Belediyesi arasında Bilim ve Teknoloji Hangarı kurulması amacıyla 30 Haziran 2021 tarihinde protokol imzalandı. Törene Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile Oda Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener katıldı.

İstanbul ilinde ve özellikle de Kartal ilçesinde çocuklara, öğrenci üyelerimize ve meslektaşlarımıza bilimin ve teknolojinin önemini anlatmak, onlara ilgi duydukları alanlarda bilimsel ve teknolojik bilgileri öğretmek, kurulacak laboratuvar ve atölyelerde bunlarla ilgili uygulamaları deney setlerinde ve kurulu düzenekler vasıtasıyla uygulamalı olarak göstermek, halkın refahıyla ilgili her türlü eğitimlerin verilmesi, kursların düzenlenmesi ve etkinliklerin yapılması amacıyla Kartal ilçesi sınırları içerisinde Kartal Belediyesi'ne ait taşınmazın 25 yıl süre ile Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesine tahsis edilmesi ile ilgili Protokol 30 Haziran 2021 tarihinde imzalandı.

İstanbul Şubemiz protokol sonrası ilgili alanda Bilim ve Teknoloji Hangarı kurulması amacıyla çalışmalar yapacak.

İmza törenine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, Oda Başkanı Yunus Yener, İstanbul Şube Başkan Vekili Ali Haydar Karaçam, İstanbul Şube Saymanı Aydan Adanır, İstanbul Şube Yönetim Kurulu üyesi Uğur Ayken, Oda Denetleme Kurulu üyesi Ali Aluç, 33 . Dönem İstanbul Şube Başkanı Battal Kılıç, İstanbul Şube Tuzla Temsilcilik saymanı Volkan Ateş, İstanbul Şube Kartal Temsilcilik Sekreteri İnan Ülgen, İstanbul Şube Kartal Temsilcilik Yürütme üyesi Ercan Davulcu ve Ceren Doğan, İstanbul Şube Müdürü Hasan Özger ile İstanbul Şube Kartal Temsilcilik teknik görevlisi Handan Öztürk Çakmak katıldı.