ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ BİRÇOK INDEX'TEN KABUL ALDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Makina Mühendisleri Odası Endüstri Mühendisliği Dergisi, bu dönem içerisinde uluslararası yayın şartlarını sağlayarak birçok Index’ten kabul aldı.

Bilimsel düşüncenin üretilmesi ve çoğaltılması konusunda aktif olarak görev üstlenen Odamız, bilime ve tekniğe ayrıcalık tanıyan çalışmaları hayata geçirmeye devam etmektedir.
Alanında önemli bir başvuru kaynağı olarak, düzenli periyodlarla yayın hayatını sürdüren “Endüstri Mühendisliği” dergimiz, 2019 hedeflerini bir bir gerçekleştirmekte ve edinilen bilgi birikiminin tüm endüstri mühendislerince paylaşılması ve ülke çapında yaygınlaştırılması konusunda, zemin oluşturmayı sürdürmektedir.
Dergimiz, uluslararası akademik yayın şartlarını incelemiş ve gerekliliklerini büyük bir özveri ile yerine getirmiştir. Mevcutta yer almakta olduğu EBSCO ve Abstracts in Operations Research veri tabanına ilaveten yaz döneminde Index Copernicus’dan kabul almıştır. Bu veri tabanlarına ilaveten uluslararası birçok veritabanı başvurusunu yapmış ve yapmaya devam etmektedir. Her yapılan başvuru sonucunda ayrı bir inceleme ve denetlemeye tabi tutulan dergimiz, en son SOBİAD olmak üzere birçok başvurudan olumlu sonuç almış ve aşağıdaki veri tabanlarında taranmaya başlamıştır.
Dergilerimiz, önümüzdeki aylarda da, araştırma kurumları ve üniversitelerde yürütülen bilimsel araştırma ve teknolojik çalışmaları bünyesinde birleştirerek okuyucuları ile buluşturacaktır.