TMMOB MAKİNA MÜHENDİLERİ ODASI KOCAELİ İŞYERİ TEMSİLCİLERİNİN SAYISI 50’Yİ AŞTI.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Kasım 2020

TMMOB MAKİNA MÜHENDİLERİ ODASI KOCAELİ İŞYERİ TEMSİLCİLERİNİN SAYISI 50’Yİ AŞTI.

Makina Mühendisleri Odası yönetmeliklerine göre 5 ve daha fazla mühendis üyenin bulunduğu işyerlerinde Oda ve mühendisler arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi adına atanan temsilcilerin sayısı Kasım 2020 itibariyle 58’i buldu.

Odamızca işyeri temsilciliği bağının oluşturulmasındaki amaç; üyelerimizin çalıştıkları işyerlerinde, Oda Tüzüğünde yer alan amaçlar doğrultusunda çalışmalar yapmak, etkinlikler düzenlemek ve bu anlamda üyeler ve işyerleri ile Odamız arasında sürekli, canlı iletişim kurmaktır.

İşyeri  temsilcileri; işyerlerinde Şube programının gerçekleştirilmesini sağlamak, üye ile Oda çalışmaları ile ilgili işyerlerindeki üyelerin eleştiri ve önerilerini ve her türlü taleplerini belirleyip Şube Yönetim Kurullarına iletmek görevini üstlenmektedir.

Oda üyelerinin yoğunlaştığı işyerlerinde, küçük sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinde Oda-Üye ilişkilerini geliştirmek amacıyla, Şube Yönetim Kurulu kararıyla işyeri temsilcilikleri kurulmaktadır.

Bu bağlamda, Makine Mühendisleri OdasıKocaeli Şube Yönetim Kurulu olarak Üye-Oda-Sanayi ilişkilerini güçlendirmek, çalışmalarımızı genişletmek ve daha verimli çalışmalar yürütmek adına üyelerimi işyeri temsilcisi olmaya ve bağı güçlendirmeye çağırıyoruz.

 

Üye İşyeri ziyaretlerimiz kapsamında; 

12 EKİM 2020

*Tekno Kauçuk Nihan Eker i ziyaret ederek, Oda faaliyetleri teknik hizmetler, beklenti ve öneriler konularında görüşme sağladık..

13 EKİM 2020

* ELTESAN’da gerçekleştirdiğimiz işyeri temsilcisi ziyaretimizde işyeri temsilcimiz Alper Savahil ve meslektaşlarımız Ali Filiz, İrem Durulmuş, Ufuk Aydın ve Merve Mutlu Gürsoy ile buluştuk.

* İşyeri temsilcileri ziyaretlerimize meslektaşımız ve işyeri temsilcimiz Bülent Altunal ile Arma Filtre’de devam ettik.

* İşyeri temsilciliği mekanizması ve oda çalışmaları hakkında sohbet etmek üzere Talu Tekstil Fabrikalar Müdürü, meslektaşımız ve üyemiz Hakan Karakoç ile görüşmemizi gerçekleştirdik.

* İşyeri temsilciliği ve oda çalışmaları üzerine konuşmak için meslektaşlarımız Uğur Yakut ve Aykut Çetiner’i KİSAN’da ziyaret ettik.

* İşyeri temsilciliği ziyaretlerimiz kapsamında Tekfen İmalat’ta işyeri temsilcimiz Serkan Üngören ve meslektaşlarımız Kazım Köksal ve Özgür Köksal ile bir araya geldik.

14 EKİM 2020

* İşyeri temsilcikleri ziyaretlerimize Akare Mühendislik‘te işyeri temsilcimiz Orkun Şerifağaoğlu ve meslektaşlarımız Aydın Sert ve Serkan Yayla ile devam ettik.

* İşyeri temsilcimiz ve meslektaşımız Erkan Şilef’i Knauf Alçıpan’da ziyaret ettik.

* CAVO Otomotiv’de gerçekleştirdiğimiz işyeri temsilcisi ziyaretimizde işyeri temsilcimiz Aysu Köse ve meslektaşlarımız Yasin Çelik, Adem Çağlayan, Mehtap Demir, Leyla Gönül ve Özgür Eren Akpınar ile buluştuk.

15 EKİM 2020

* İşyeri temsilcileri ziyaretlerimiz kapsamında bugün Bericap Kapak’ı ziyaret ettik. İşyeri temsilcimiz Engin Efe’ye ve meslektaşımız Alpay Bingöl’le görüşme sağladık.

* Opet’te işyeri temsilcimiz ve meslektaşımız Mustafa Şekerci ile bir araya geldik.

16 EKİM 2020

* İşyeri temsilcisi ziyaretlerimizde bugün Körfez Eta Mühendislik’te işyeri temsilcimiz Barış Kara ve meslektaşlarımız Erol Acar ve Barış Oral ile bir araya geldik.

20 EKİM 2020

* İşyeri temsilcimiz Şuayp Karakaş ve meslektaşlarımız Erhan Özkan, Fatih Azdiken, Esat Koçyiğit, Yaser Mutlu ile Gübretaş’ta işyeri temsilciliği ve oda çalışmalarımızı konuşmak için bir araya geldik.

21 EKİM 2020

* Üyemiz Yılmazlar A. Ş. Genel Müdürü Mak. Müh Turgay Yılmaz ziyaret edildi. Oda faaliyetleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

22 EKİM 2020

* İşyeri temsilciliği çalışmaları kapsamında Gürçelik Makina da çalışan meslektaşlarımız Yusuf Ayış, Samet Tükel, İlyas Akgül, Ferhat Kamisli, Oğuz Durmaz, Serhat Solmaz'ı ziyaret ettik.

27 EKİM 2020

* Asaş Alüminyum’da işyeri temsilcimiz Onur Kostak ve meslektaşlarımız Tekin Ölmez ve Berna Coşkun ile bir araya gelerek işyeri temsilciliği işleyişi ve oda çalışmaları üzerine sohbet ettik.

 

 

KENDİLERİNE ODAMIZA ZAMAN AYIRDIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.