"EASA PART-66 HAVA ARACI BAKIM PERSONELİ LİSANSLANDIRMA ESASLARI" SEMİNERİ DÜZENLEDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kayseri Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

12 Mayıs 2014

Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Uçak ve Savunma Sanayi Komisyonu ile Kayseri?de sivil toplum kuruluşu olarak kurulan Uçak Bakım Teknisyenleri ve Çalışanları Derneği (KUTED) tarafından düzenlenen seminer konusu bakımından Türkiye?deki ilk organizasyon olmuştur.

 Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Uçak ve Savunma Sanayi Komisyonu ile Kayseri`de sivil toplum kuruluşu olarak kurulan Uçak Bakım Teknisyenleri ve Çalışanları Derneği (KUTED) tarafından düzenlenen seminer konusu bakımından Türkiye`deki ilk organizasyon olmuştur.

 

1. Havacılık bakım sektöründe çalışan bakım personelinin lisanslandırma esaslarının yer aldığı EASA PART-66 kuralları ile ilgili algılama seviyesinin yükseltilmesi ve özellikle son dönemlerde konu ile ilgili değişikliklerin neler olduğu,

 

2. Havacılık sektöründeki uçak bakım kuruluşlarında istihdam edilme zorunluluğu olan, B1 (Mekanik), B2 (Aviyonik) ve C lisans kategori kapsamlarının ne olduğu,

 

3. Ayrıca mevcut havacılık yüksek okulu mezunu veya mezun olacak arkadaşlarımızı ve havacılık sektöründe en çok istihdam edilen mühendis arkadaşlarımızın sektördeki yeri,

 

4. Bu lisanslandırma faaliyetlerinde yurt içi ve yurt dışı çalışmaları açıklamak ve havacılık sektöründe çalışmayı düşünen değerli arkadaşlarımızın sektörde tercih edilme noktasında ön plana çıkmalarını sağlamak amacıyla; ne tür kalifikasyonlara sahip olması gerektiği,

 

Konularının işlendiği seminer 10 Mayıs Cumartesi Saat:14.00 ile 16.30 arasında düzenlenmiştir.