TESKON 2021 İÇİN SEKTÖR DERNEKLERİNİN TEMSİLCİLERİ BİR ARAYA GELDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Ekim 2020

TESKON Yürütme Kurulu, sektör dernekleri ile 7 Ekim 2020 tarihinde çevrimiçi bir toplantı gerçekleştirdi.

Odamız tarafından 2-5 Haziran 2021 tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilecek olan 15. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi hazırlık çalışmaları kapsamında sektör dernekleri ile düzenlenen toplantı yoğun ilgi gördü. Toplantıya, sektörde faaliyet gösteren Türk Tesisat Mühendisleri Derneği, Baca İmalatçıları ve Uygulayıcıları Derneği, Deprem İzolasyon Derneği, Doğal Gaz Cihazları Sanayicileri ve İş Adamları Derneği, Ege Soğutma Sanayicileri ve İş Adamları Derneği, Enerji Verimliliği ve Yönetimi Derneği, Isıtma Soğutma Klima Araştırma ve Eğitim Derneği, Isıtma Soğutma Klima Araştırma ve Eğitim Vakfı, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği, İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği, Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği, Mekanik Tesisat Müteahhitleri Derneği, Mühendis ve Mimar Kadınlar Derneği, Türk Pompa ve Vana Sanayicileri Derneği, Soğutma Sanayii İş İnsanları Derneği, Temiz Enerji Vakfı, Türk Isı Bilimi ve Tekniği Derneği, Tesis Yönetim Derneği, Temizoda Teknolojileri Derneği, Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı ve Uluslararası Tesis Teknik Müdürleri Derneği temsilcileri ile Hannover Messe Fuarcılık temsilcisinin yanı sıra kongre yürütme ve düzenleme kurulu üyeleri katıldı.  Toplam 34 sektör temsilcisinin katılım sağladığı toplantıda sektör temsilcileri, 15. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi’nin geliştirilmesine yönelik görüş ve düşüncelerini dile getirip katkı koyabilecekleri çalışmaları paylaştılar.