MANİSA İL TEMSİLCİLİĞİMİZDEN YENİ YIL KOKTEYLİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Aralık 2021

Odamız Manisa İl Temsilciliği,  23 Aralık 2021 tarihinde bir yeni yıl kokteyli düzenledi.

Manisa İl Temsilciliğimiz hizmet binasında gerçekleşen kokteyle üyelerimizin yanı sıra Şubemiz yönetim kurulu üyeleri ve TMMOB’ye bağlı odalardan, Manisa protokolünden ve çeşitli sanayi kuruluşlarından temsilciler katıldı. Kokteylde kısa bir konuşma yapan Odamız Manisa İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Nilgül Gökarslan Artan, pandemi nedeniyle üyeler ile buluşma imkânlarının kısıtlandığını ve bu kokteylin uzun bir zaman sonra buluşma vesilesi olduğunu belirtti. Artan, temsilciliğimizin 2022 yılında da daha önce olduğu gibi Oda örgütlülüğünü ve çalışmalarını geliştirmeyi amaçladığını ifade ederek 2022 yılının herkes adına 2021’e göre çok daha iyi geçmesi dileklerini paylaştı ve davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yalçın da kısa bir konuşma yaparak herkesin yeni yılını kutladı. Kokteyle yaklaşık 70 kişi katıldı.