MATİT 2. DÜZENLEME KURULU TOPLANTISI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

MATİT 2007 KONGRESİ DÜZENLEME KURULU 2. TOPLANTISINI YAPTIŞubemiz sekreteryalığında bu yıl 4.sü düzenlenecek olacak olan MATİT 2007 Kongresi Düzenleme Kurulu toplantısı 17.02.2007 tarihinde Şubemiz Toplantı salonunda gerçekleşti.Düzenleme Kurulu Üyelerinin katılımıyla Şubemiz Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantının gündemi şu şekildedir:

MATİT 2007 KONGRESİ DÜZENLEME KURULU 2. TOPLANTISINI YAPTI

Şubemiz sekreteryalığında bu yıl 4.sü düzenlenecek olacak olan MATİT 2007 Kongresi Düzenleme Kurulu toplantısı 17.02.2007 tarihinde Şubemiz Toplantı salonunda gerçekleşti.Düzenleme Kurulu Üyelerinin katılımıyla Şubemiz Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantının gündemi şu şekildedir:

GÜNDEM :

1- Kongre çalışmaları hakkında genel görüşme,

2- Kongrede düzenlenecek paneller hakkında ,

3- Dilek ve öneriler.

KARAR NO: 1

Yapılan Kongre ile ilgili 1. Düzenleme Toplantısından bu yana yapılan çalışmalar hakkında aşağıdaki kapsamda bilgi verildi.

* Kongre Danışmanlar Kurulu önceki kongrelerde görev almış danışmanlar kurulu üyeleri, şubeler, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, ODTÜ-MATİM ve TÜBİTAK ile yapılan yazışmalar çerçevesinde ekli liste (Ek-1) şeklinde oluşmuş ve Danışmanlar Kurulu Üyelerine Kongrenin düzenlenmesi aşamasında katkı sağlayabilecekleri konular bir yazıyla bildirilmiştir.

* Kongrenin düzenleneceği yer olarak Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü ile görüşmeler yapılmış ve Kongre tarihinde S.Ü. Halil Cin Kdnferans Salonunun Şubemize tahsisi sağlanmıştır.

* Kongre ilk çağrısı basılarak üniversiteler, sektör firmaları, yazarlara, Sanayi ve Ticaret Odalarına, KOSGEB Müdürlüklerine, Sanayi ve Ticaret Bakanlıklarına ve MMO Şubelerine dağıtımı yapılmıştır.

* Destekleyen kuruluşlar ile ilgili yazışmalar yapılmıştır. Yazışmalar sonucu aşağıdaki üniversite rektörlüklerinden destek alınmıştır.

 - Selçuk Üniversitesi,

- Pamukkale Üniversitesi,

- Mersin Üniversitesi,

- Karadeniz Teknik Üniversitesi,

- Harran Üniversitesi,

- Erciyes Üniversitesi

KARAR NO:2

Yapılan çalışmalara ek olarak aşağıda belirtilen konularda yürütme kurulunca çalışma yapılmasına, KARAR VERİLDİ.

1. Makine tasarım ve imalat sektöründe firma ve mühendislerin eğitim ihtiyaçları ve yaşanan sorunları başlıklı anket çalışması yapılmasına, anket çalışmasının diğer şubeler tarafından da yapılması için MMO Genel Merkezinin şubelere görev vermesi hususunda MMO Genel Merkezine teklifte bulunulmasına ,

2. Bildiri özetlerinin değerlendirilmesine,

3. Kongre açılışında, süresince sosyal etkinlik düzenlenmesi için araştırma yapılmasına ,

4. Teknokent, Organize Sanayi Müdürlüğüne kayıtlı olan firmalar ile görüşülerek, kongre sergisine tanıtım amaçlı katolog ve stand açılması için çalışmaların yapılması

KARAR NO: 3

TÜBİTAK ile kongreye parasal destek noktasında girişimlerde bulunulmak üzere kongre sekreteryasına görev verilmesine KARAR VERİLDİ.

KARAR NO : 4

İlk çağrı duyurusu ile yapılan delege katılım ücretinin bildiri sunacak delegelerden alınmamasına, konu ile ilgili duyurunun kongre sekretaryası tarafından yapılmasına KARAR VERİLDİ. GÜNDEM.2. Kongrede düzenlenecek paneller hakkında :

KARAR NO : 5 Aşağıdaki konularda etkinlik öncesi ve sırasında panel düzenlenmenebilmesi için gerekli çalışmaların Yürütme Kurulunca çalışmalar yapılarak bir sonraki Düzenleme Kuruluna taşınmasına KARAR VERİLDİ.

1. Makina Tasarım ve İmalat sektöründe Teknokent, AR-GE çalışmaları ve verilen destekler 2. Makina Tasarım ve İmalat sektöründe yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri

GÜNDEM .3. Dilek ve Öneriler

KARAR NO : 6 Yukarıda alınan bu kararlrın Oda yönetim kurulunun onayına sunulmasına, KARAR VERİLDİ.

KARAR NO : 7 Makina Tasarım ve İmalat Teknodlojileri Kongresitahmini bütçesinin (Ek-2) deki şekilde olmasına, KARAR VERİLDİ.