GELENEKSEL GECE YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Edirne Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Kasım 2008 - 04 Temmuz 2017

1954 yılında kurulan Makina Mühendisleri Odasının her yıl yapılan Geleneksel Gecesinin Edirne ayağı Şubemiz etkinlik alanında bulunan Kırklareli ve Tekirdağ illerindeki Üyelerimizin katılımları ile 15 Kasım 2008 Cumartesi günü Ağa Köşkü2 Restaurant’ta yapılmıştır.

1954 yılında kurulan Makina Mühendisleri Odasının her yıl yapılan Geleneksel Gecesinin Edirne ayağı Şubemiz etkinlik alanında bulunan Kırklareli ve Tekirdağ illerindeki Üyelerimizin katılımları ile 15 Kasım 2008 Cumartesi günü Ağa Köşkü2 Restaurant'ta yapılmıştır. 

Davetlilerinin ve meslektaşlarımızın yakınlarının da katılacağı Geleneksel Gecemizde meslekte 25 yılını dolduran Üyelerimize plaket ve gümüş rozet, 40 yılını dolduran Üyelerimize plaket ve altın rozet verilmiştir. 

Bu yemeğimizde Şubemize kayıtlı 1498 Üyemizden 25 yılını dolduran 55 Üyemize plaket ve gümüş rozet, 40 yılını dolduran 2 Üyemiz plaket ve altın rozetle onurlandırılmıştır.