TMMOB BAŞKANI VE TMMOB DİYARBAKIR İKK BİLEŞENLERİ TEMSİLCİLERİNDEN OLUŞAN HEYET BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EŞBAŞKANI MIZRAKLI’YI ZİYARETTE BULUNDU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Haziran 2019

TMMOB Başkanı Emin Koramaz ve TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kuruluna Bağlı Oda Başkanları Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Dr. Selçuk Mızraklı’ya tebrik ziyaretinde bulundular.

TMMOB Başkanı Emin Koramaz, Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Ayşegül Oruçkaptan, Diyarbakır TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Doğan Hatun, Şube Başkanımız Mehmet Emin Tümür, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Can Deniz Akdemir, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Samed Uçaman, İnşaat Mühendisleri Odası Teknik görevlisi Mehmet Zeki Şimşek’in katılımıyla gerçekleşen ziyarette, heyet adına konuşan TMMOB Başkanı Emin Koramaz, Mızraklı’ya yeni görevinden dolayı ve yürütülecek çalışmalarla ilgili başarılar diledi. Belediye başkanlığıyla zorlu bir görevin üstlenildiğini dile getiren Koramaz, TMMOB olarak Büyükşehir Belediyesi ile dayanışma içinde olacaklarını ifade etti.

Görüşmede, sözleşmeleri kayyum tarafından feshedilen mühendis, mimar ve şehir plancılarının durumu, OHAL KHK’ları ile sözleşmeleri kayyum tarafından feshedilen mühendis, mimar ve şehir plancılarının hukuki sorunları, TMMOB Meslek disiplinleri ile yapılması öngörülen teknik protokoller, TMMOB Diyarbakır İKK bileşenlerinin yerel yönetimlerdeki kayyum tahribatlarının giderilmesine yönelik ortak çalışma ve işbirliği yapılması gereken teknik konular ele alındı.

Dr. Selçuk Mızraklı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür etti. Mızraklı belediye meclisinin teknik ihtisas komisyonlarında TMMOB temsilcilerine yer verileceğini, kent estetiği ve kent konseylerinin hayata geçirileceğini, ihraç ve sözleşmeleri yenilenmeyen mühendis, mimar ve şehir plancılarının sorunlarıyla detaylı ilgileneceğini, TMMOB meslek disiplinleri ile beraber kente dair yeni projelerde birlikte üretme ve birlikte çalışma anlayışı içerisinde ortak hareket edeceklerini dile getirdi.