ŞUBEMİZİN 11. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Ocak 2016

Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nin 11.Genel Kurul çalışmaları ve seçimi başarıyla sonuçlandı. 16 Ocak’ta yapılan Genel Kurul’da geçmiş dönem şube çalışmaları oy birliği ile onaylandı.

Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi`nin 11.Genel Kurul çalışmaları ve seçimi başarıyla sonuçlandı. 16 Ocak`ta yapılan Genel Kurul`da geçmiş dönem şube çalışmaları oy birliği ile onaylandı.  

17 Ocak tarihli seçime tek liste ile giden yönetim kurulu adayları, oy kullanan tüm üyelerin oyunu alarak yeni dönem için yönetim görevini de almış oldu.

MMO Denizli Şube ve bağlı temsilcilikler Aydın, Muğla Uşak`la birlikte ilçe temsilciliklerinin katılımıyla gerçekleşen Genel Kurul, 16 Ocak saat:13.00`te Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinden toplandı. Divan seçiminde, üyelerin önerisi ve onayı ile Prof.Dr.Cemal Meran Divan başkanı seçildi. Bir yardımcı ve iki divan katibinin görevlendirilmesiyle yönetimi devralan Divan Başkanlığı, daha sonra Genel Kurul gündemini izleyerek toplantının başarıyla tamamlanmasını sağladı. 

Genel Kurul, misafir olarak katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı Ali Değirmenci ve diğer mesleki sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin söz almalarından sonra kongre üyelerinin dilek ve önerileriyle devam etti.

Daha sonra 10.Dönem Şube Sekreteri Mustafa Kurtuluş Sarıkaya aynı dönemin çalışma ve mali raporları sundu. Raporların oy birliği ile kabul edilmesi ile genel Kurul gündemi tamamlanarak Divan Kurulunca kapanışı yapıldı.

Seçimler 17 Ocakta Arif Yalınkaya İlkokulunda yapıldı. Yönetim Kurulu adayları, Genel Kurul Seçiminde sandıklardan çıkan geçerli oyların tamamını aldı.

MMO Denizli Şubesi Yönetim Kuruluna yeniden seçilen Tefik Demirçalı,"Bizim şubemizin 11. Olağan Genel Kurulu`nu demokrasi şöleni içerisinde gerçekleştirdik. Demokrasinin gereği neyse o yerine getirildi. Geçtiğimiz dönem birleştirici ve bütünleştirici çalışmalar ile geçti. Bu dönemde aynı olacak. Bu dönem özellikle sanayi bölgesinde, endüstri bölgesinde ve işletmelerde çalışan arkadaşlarımızın sorunlarına yönelik çalışmalar gerçekleştireceğiz" dedi.

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Tefik Demirçalı, Mehmet Sarıca, Harun Kemal Öztürk, Nuri Kurun, İbrahim Emre Şenyer, Umut Cüneyt İyiol, Özay Karagöz.

Aynı yönetim yedek listesindeki isimler ise, Fuat Berkay, Cemre Doğan İlhan, Cihan Deligöz, Sidem Kaner, Ramazan İnan, Olcay Polat, Ali Pala oldu.